Despre Noi

CINE SUNTEM?

Suntem o companie de consultanta in domeniul resurselor umane, specializata in activitati de recrutare si selectie personal.

VIZIUNE

Un partener de incredere, eficace in identificarea si rezolvarea cerintelor fiecarui beneficiar.

METODELE SI TEHNICILE DE SELECTIE

folosite de specialistii firmei sunt diferite, in functie de natura posturilor pentru care se efectueaza selectia si de cerintele de ordin atitudinal-profesional, necesare candidatilor, pentru a se putea inscrie intr-un anumit tipar, specific unei organizatii.

OBIECTIVELE NOASTRE

                 Obiectivul EXCON CONSULTANTA este identificarea celei mai potrivite persoane pentru postul oferit, astfel incat serviciile oferite se adreseaza atat angajatorilor, cat si persoanelor aflate in cautarea unui loc de munca (absolventi ai unor institutii de invatamant superior cu sau fara experienta, precum si absolventi de studii medii cu diverse calificari).

                In plus, activitatea de recrutare si selectie vizeaza intr-un procent insemnat tineri absolventi, oferind acestora sansa de a ocupa locuri de munca ce ofera conditii atractive de desfasurare a activitatii, pachete salariale motivante, precum si posibilitatea formarii profesionale la inceput de cariera.

                Obiectivul final are ca scop identificarea celei mai potrivite persoane pentru postul oferit, conform principiului „omul potrivit la locul potrivit”.

VALORI

Atentia acordata partenerilor – prin toate serviciile oferite ne dedicam acestora si urmarim obtinerea beneficiilor directe de catre acestia.
Nevoile partenerilor + Solutiile noastre = Performanta.
   Integritate – tot ce facem se caracterizeaza prin corectitudine.
     Profesionalism – ne bazam pe o retea vasta de colaboratori, psihologi si specialisti in analiza muncii.
         Flexibilitate – ne adaptam cu usurinta nevoilor si cerintelor si oferim solutii personalizate.

Firma este acreditata de Agentia Municipala pentru Ocuparea Fortei de Munca Bucuresti, conform prevederilor Legii nr. 76/2002 privind sistemul asigurarilor pentru somaj si stimularea ocuparii fortei de munca si H.G. nr. 277/2002 privind aprobarea criteriilor de acreditare a furnizorilor de servicii specializate pentru stimularea ocuparii fortei de munca.

Excon Consultanta este operator de date personale inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal sub nr. 3151.